Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös utvecklar lokaler till hälso- och miljöinriktade restaurangkedjan German Döner Kebab (GDK) i centrala Gävle

06:00 / 14 January 2019 Diös Press release

Till sommaren 2019 etablerar sig den hälo- och miljöinriktade kebabrestaurangen German Döner Kebab på Kungsgatan 3 i centrala Gävle. Nu färdigställer fastighetsägaren Diös lokalen till att bli en fullskalig restaurang att servera näringsrik kebab till Gävleborna.

[image]

Internationella snabbmatskedjan German Döner Kebab startade i Berlin 1989 och har idag 70 restauranger världen över. Konceptet bygger på fräscha råvaror, lokalproducerade grönsaker, kött av hög kvalitet och flera olika vegetariska alternativ. I Sverige har kedjan funnits sedan 2014 och nu är det klart att nästa etablering blir i Diös lokaler i Gävle

- Det känns bra att kunna erbjuda German Döner Kebab lokaler på bästa läge i centrala Gävle. Det är del av vår stadstuvecklingsplan för centrala Gävle där vi förstärker utbudet med ytterligare restaurangkoncept. Nu hälsar vi våra nya hyresgäster välkomna och ser vi fram emot öppning, säger Anders Hedström, förvaltare, Diös Gävle.  

- Vi har sedan lång tid tillbaka sökt lokaler i centrala Gävle och haft diskussioner med flera fastighetsägare utan att hitta något som passar oss. I somras blev denna lokal ledig och vi är mycket glada över både läget och vårt goda samarbete med Diös som är en stor fastighetsägare och nu ser vi fram emot ett fortsatt bra samarbete även på andra orter och våra framtida etableringar norr om Gävle. Vi ligger nu strategiskt bland fler väletablerade krogar i Gävle vilket är perfekt för oss, säger Shikar Baker, area developer, German Döner Kebab. 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anders Hedström, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 97 00
E-post: anders.hedstrom@dios.se

Shikar Baker, area developer, German Döner Kebab
E-post: shikar@gdksweden.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/