Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Bastard Burgers flyttar in i Bergströms Galleria i Falun

07:00 / 30 August 2018 Diös Press release

Nu är det klart att streetfood-kedjan Bastard Burgers etablerar sig i Bergströms Galleria i Falun. I samband med det kommer Kronans Apotek att flytta in i nya lokaler i gallerian och utvecklar butiken med sitt helt nya koncept. Detta är del av fastighetsägaren Diös utveckling av Bergströms Galleria och nu färdigställs lokalerna för inflyttning för de nya hyresgästerna med start vid årsskiftet 2018/2019.

I den fortsatta utvecklingen av Bergströms Galleria nyöppnar Kronans Apotek i nya lokaler kring årsskiftet 2018/2019 och Bastard Burgers öppnar helt ny restaurang under våren 2019. Med fokus på att skapa en attraktiv stadskärna genomför Diös just nu också flera utvecklingsprojekt kring Holmtorget i Falun.

[image]

- Det känns riktigt bra att få etablera Bastard Burgers i Bergströms Galleria och att erbjuda nya moderna lokaler till Kronans Apotek. Det blir ett bra komplement till övrigt utbud i fastigheten och bidrar till att göra centrum än mer attraktivt, säger Mikael Hedh, affärschef, Diös Dalarna.

Bastard Burgers koncept bygger på hamburgare med inspiration från streetfood i New York, kött från norrländska gårdar och ekologiska råvaror.

- Det nya läget i Bergströms Galleria är klockrent för oss. Vi känner att det finns utrymme i staden för en restaurang med fullt fokus på riktig streetfood med grymma premiumburgare. När vi öppnar i Falun är vi också igång med våra stora menyförändringar där vi bland annat tagit ett rejält grepp om vårt veganska utbud, säger Simon Wanler, grundare och vd, Bastard Burgers.

Kronans Apotek är Sveriges tredje största apotekskedja och har cirka 325 apotek. Kedjan har funnits sedan 2010 och erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet.

- Det nya läget i Bergströms Galleria blir riktigt bra och vi räknar med ett lyft i området vilket kommer attrahera våra kunder. Vi får möjlighet att öppna en ny och fräsch Kronans Apotek i början av 2019. Vi ser fram emot det, säger Carl-Johan Loo, etableringsdirektör på Kronans Apotek.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Mikael Hedh, affärschef, Diös Dalarna.
Telefon: 010-470 97 50
E-post: mikael.hedh@dios.se

Carl-Johan Loo, etableringsdirektör, Kronans Apotek.
Telefon: 070-198 22 99
E-post: carl-johan.loo@kronansapotek.se

Simon Wanler, grundare och vd, Bastard Burgers.
Telefon: +46 650 09 98
Mail: simon@bastardburgers.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/