Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös hyr ut ytterligare lokaler till Nordens Teknikerinstitut i Sundsvall

06:00 / 4 July 2018 Diös Press release

Från och med höstterminen 2018 utökar Nordens Teknikerinstitut, NTI-gymnasiet, med större lokaler på Kyrkogatan mitt i Sundsvall.  Expansionen bygger på behovet av fler platser för fler elever. Fastighetsägaren Diös utvecklar lokalerna under sommaren med föreläsningsrum och datorsal, för att stå färdiga för inflyttning i augusti.

NTI är ett av de äldsta gymnasieutbildningsföretagen i Sverige med inriktning på informations- och medieteknik, estetik och media och dator- och kommunikationsteknik. Skolan har funnits sedan 1968 och sedan 2003 i Sundsvall. Uthyrningen till NTI är långsiktig och avtalet omfattar 10 år. På skolan går 210 elever som från och med i höst utökas med 32 platser. NTI är också del av AcadeMedia.

[image]

- Det känns riktigt bra att kunna erbjuda större lokaler till NTI, som är en viktig kugge i Sundsvalls utveckling när det gäller förberedande utbildningar inom teknik och digital utveckling. Nu ser vi fram emot att få färdigställa lokalerna för fler elever, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall.

- Vi väljer att expandera eftersom vi ser att allt fler elever vill gå på vår skola, och det är vi väldigt tacksamma och ödmjuka över. Med expansionen kommer vi förvalta det förtroendet och med det inspirera våra elever ytterligare inom tech, och bidra till Sundsvalls utveckling som en framtidsstad,
säger Jon Ellrose, rektor, NTI-gymnasiet Sundsvall. 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall
Telefon: 010-470 96 57
E-post: anna.dahlgren@dios.se

Jon Ellrose, rektor, NTI-gymnasiet Sundsvall
Telefon: 072-210 51 00
E-post: jon.ellrose@ntig.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/