Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

IT-företaget Koneo flyttar in i nya moderna lokaler i Metropol i Sundsvall

06:00 / 17 May 2018 Diös Press release

I början av oktober flyttar IT- och dokumentlösningsföretaget Koneo in i nya moderna och attraktiva lokaler i företagshuset Metropol i Sundsvall. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu det nya kontoret till att bli en attraktiv arbetsplats med kreativa ytor, ljusa färger och optimerad planlösning.

Företagshuset Metropol i Sundsvall ligger mitt i det expansiva Campusområdet på Universitetsallén i direkt anslutning till Mittuniversitetet, Huset är byggt 1986 och har därför en modern och flexibel planlösning. Interiört genomgick huset en stor förvandling våren 2002 och Diös fortsätter utvecklingen av huset med ytterligare modernisering. I Metropol finns ett 60-tal olika företag från nystartade enmansföretag till stora internationella koncerner. Här har också Diös Sundsvall sitt kontor.

[image]

Nu flyttar alltså IT- och dokumentlösningsföretaget Koneo in. Koneo finns på ett 30-tal platser i Sverige och erbjuder support, specialistkompetens och effektiva IT-tjänster. På kontoret i Sundsvall arbetar cirka 45 medarbetare.

- Vi ser fram emot att få hälsa Koneo välkommen till Metropol. Utvecklingen av huset med båda nya företagsetableringar och en attraktivare miljö känns såklart jättebra. Närheten till universitet skapar också förutsättningar för spännande samarbeten framöver säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall.

- I takt med att våra behov gällande kontorslokaler förändrats över tid upprättade vi en kravspecifikation på en modern och attraktiv arbetsplats och "stressfri" tillgång till parkering för våra medarbetare, kunder och samarbetspartners. Tillsammans med vår företagskultur utgör det grunden för kreativitet, samarbete och engagemang. Vi hade även önskemål om tillgång till fastighetsgemensamma tjänster och service som restaurang, reception, större konferensrum/auditorium samt en närhet till andra företag under samma tak, som vi vet skapar ett affärsdrivet klimat och där vi som hyresgäster kan bygga nätverk med andra företagare. Från första kontakten med Diös har vi känt oss omhändertagna och vi har genom hela processen känt att de har gjort sitt yttersta för att kunna realisera våra behov, säger Ola Holmgren, platschef, Koneo Sundsvall.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall.
Telefon: 010-470 96 61
E-post: jenny.svensson@dios.se

Ola Holmgren, platschef, Koneo Sundsvall.
Telefon: 060-19 05 09
E-post: ols.holmgren@koneo.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/