Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Lyko flyttar in i Bergströms Galleria mitt i centrala Falun

06:30 / 15 February 2018 Diös Press release

I maj kommer hårvård- och skönhetsspecialisten Lyko att öppna en butik med salong i Bergströms Galleria mitt i centrala Falun. Butiken kommer att ligga på entréplan, i närheten av Rituals och Espresso House. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalen med Lykos butikskoncept att stå färdig inför butiksöppning senare i vår.

Lyko är en hårvård- och skönhetsspecialist med ursprung i den professionella hårvården. De har ett brett sortiment online och integrerade butiker och salonger. Lyko är ett noterat bolag och driver webbplatserna lyko.se och lyko.no samt 40 butiker i Sverige och Norge, varav 39 har tillhörande salonger. I Falun kommer cirka 8 personer att arbeta.

[image]

- Det känns fantastiskt att få vara med och möjliggöra satsningen på Lyko i Bergströms Galleria. Fler mötesplatser i Faluns centrum är såklart del av vår strategi kring stadsutveckling. Vi vill bidra till att staden utvecklas med nytt utbud och nya upplevelser. Nu ser vi fram emot öppning lite längre fram i vår, säger Mikael Hedh, affärschef, Diös Falun/Borlänge/Mora.

- Vi är glada över att kunna öppna en Lyko-butik med tillhörande salong i Falun och därmed ytterligare stärka vår position som en ledande aktör inom hårvård och skönhet i Dalarna, säger Joanna Hummel, vd, Lyko.

Mer info om Lyko på: https://www.lyko.se/

För ytterligare information vänligen kontakta:
Mikael Hedh, affärschef, Diös Falun/Borlänge/Mora
Telefon: 010-470 97 50
E-post: mikael.hedh@dios.se

Joanna Hummel, vd, Lyko
Telefon: 070-286 26 82
E-post: johanna.hummel@lyko.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/