Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös välkomnar Nethouse till Borlänges stadskärna

06:49 / 20 April 2017 Diös Press release

Den 1 september flyttar Nethouse in i nya lokaler på Borganäsvägen i Borlänge. Flytten går helt i linje med företagets satsning inför framtiden, med mål att dubbla antalet anställda i Borlänge. Lokalerna utvecklas just nu av fastighetsägaren Diös.

Nethouse nya kontor har ett attraktivt läge, granne med både restauranger, nöjen och shopping. Flytten ligger helt rätt i tiden då företaget just nu fokuserar starkt på sin tillväxt och anställer löpande.
[image]- Vi är jätteglada att vi har möjlighet att tillgodose Nethouses behov av centrala och inspirerande kontorslokaler inför deras framtidssatsning och kommande rekrytering. Att lokalerna ligger i centrala Borlänge skapar också ett ökat flöde i stadskärnan vilket är positivt för Borlänges stadsutveckling, säger Mikael Hartmeier, uthyrare på Diös i Borlänge.
- Flytten till den nya lokalen känns enormt spännande och lokalen representerar mycket av det vi vill åstadkomma och positionera oss som, både mot våra kunder och våra medarbetare. Lokalen är unik med stora ytor och högt i tak vilket möjliggör en trivsam och kreativ miljö för våra medarbetare. Nu kommer vi kunna ta emot våra kunder i en unik miljö, det skapar förutsättning för fler och bättre kundrelationer säger AnnaMaria Löffler, sälj- och marknadsansvarig för Nethouse i Dalarna.
Nethouse är ett IT-management konsultföretag med ca 160 anställda i Sverige. I Borlänge arbetar i dagsläget 24 personer.
För ytterligare information vänligen kontakta:
Mikael Hartmeier, uthyrare, Diös Fastigheter
Telefon: 010 470 97 59
E-post: mikael.hartmeier@dios.se
AnnaMaria Löffler, sälj- och marknadsansvarig, Nethouse i Dalarna
Telefon: 076 840 08 70
E-post: annamaria.loffler@nethouse.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/