Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös utvecklar lokal för världens första app-restaurang i Östersund

09:00 / 25 January 2017 Diös Press release

Under maj månad öppnar, den renodlade app-restaurangkedjan, Pinchos sin restaurang på Thoméegränd  i Östersund. Lokalen färdigställs just nu av fastighetsägaren Diös. Du som gäst styr själv ditt besök med hjälp av en app i telefonen. Appen använder du för att boka bord, titta på menyn och beställa mat och dryck. Det går även bra att betala i appen.

- Det känns riktigt spännande att vara med och lansera en modern restaurang som Pinchos. Konceptet, där du som gäst kan göra allt genom appen, är innovativt och ett viktigt komplement till det övriga restaurangutbudet i Östersund. Lokalen kommer att bli ett bra exempel på hur vi utvecklar våra fastigheter nu och i framtiden., säger Malin Runberg, Affärsområdeschef Jämtland, Diös Fastigheter.

[image]

Pinchos öppnade sin första restaurang i Göteborg 2012. Sen dess har 27 restauranger öppnats och ytterligare 8 är planerade nu under våren. Pinchos i Östersund kommer att ha plats för drygt 200 gäster.

- Vi har tillsammans med Diös jobbat fram en lösning som känns i framkant och helt i linje med Pinchos idé om restaurangupplevelse. 2016 öppnade vi vår restaurang i Sundsvall och nu är det dags för Östersund som blir ännu större. Vi tror mycket på Östersund och ser mycket fram emot öppning i maj, säger Anders Hammarberg, Vd Pinchos Sundsvall och Östersund.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Malin Runberg, Affärsområdeschef Jämtland, Diös Fastigheter
Telefon: 010-470 96 03
E-post: malin.runberg@dios.se

Anders Hammarberg, Franschisetagare Pinchos
Telefon: 070-523 54 55
E-post: anders@sundsvall.pinchos.se

För mer information om Pinchos - www.pinchos.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/