Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Kjell & Company öppnar butik i Mora centrum

13:30 / 21 June 2016 Diös Press release

En av Nordens största butikskedjor inom tillbehör för hemelektronik, Kjell & Company, öppnar under våren 2017 sin första butik i Mora. De kommer att flytta in i Diös fastighet på Kyrkogatan 20 i Mora centrum.

[image]

-   Det känns väldigt roligt att kunna förstärka Mora centrum med en så populär butikskedja. Kjell & Companys utbud kompletterar övriga butiker på Kyrkogatan och kommer att bidra till att stärka vår attraktiva och levande stadskärna, säger Mikael Hedh, förvaltare, Diös i Mora.

Om Kjell & Company
Kjell & Company säljer tillbehör för hemelektronik via butiker och internet. Företaget startades 1988 och öppnade sin första butik i Sundsvall. Idag har de drygt 90 butiker på 47 orter i Sverige samt 9 butiker i Norge.

Diös Fastigheter äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter på prioriterade tillväxtorter. Med ett marknadsvärde om 13,0 mdkr, ett bestånd om 313 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 352 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad, som sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/