Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Klassisk herrbutik flyttar till Norrlands största citygalleria

14:15 / 29 September 2014 Diös Press release

I oktober öppnar den klassiska herrbutiken Henrix sin lokal i IN: gallerian i centrala Sundsvall. Med klassiska varumärken som Gant, Oscar Jacobson, Eton och Sand blir butiken ett välkommet inslag i gallerian. Avtalet löper om fem år.

Sundsvalls naturliga mötesplats, IN: gallerian, erbjuder shopping och upplevelser i världsklass med ett brett utbud av restauranger och caféer.

Diös erbjuder lokaler och bostäder på tillväxtorter i norra Sverige. Med ca 360 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde på ca 12 Mdr, är Diös norra Sveriges största privata fastighetsägare. Diös arbetar med ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv för att skapa värden för hyresgäster och ägare. Bolagets aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap och har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen. Visionen är att vara den mest framgångsrika fastighetsägaren och att aktivt bidra till samhällsutvecklingen på den egna marknaden som sträcker sig från Luleå i norr till Borlänge i söder. Huvudkontoret ligger i Östersund.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/