Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Efterfrågad nyetablering i Luleå

10:10 / 21 August 2014 Diös Press release

Diös har slutit ett femårigt avtal med modeföretaget Dea Axelssons i Smedjan Galleria i Luleå. Lokalen om cirka 500 kvadratmeter kommer att vara färdiganpassad för verksamhetsstart i månadsskiftet september/oktober.

- Det är glädjande att Dea Axelssons väljer att utveckla sin verksamhet med sin andra nyetablering norr om Mälardalen. Tack vare vårt stora utbud av centralt belägna fastigheter och goda kännedom om marknaden, har vi hittat en lokal som uppfyller hyresgästens behov, säger Knut Rost, vd för Diös.

Diös erbjuder lokaler och bostäder på tillväxtorter i norra Sverige. Med ca 360 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde på ca 12 Mdr, är Diös norra Sveriges största privata fastighetsägare. Diös arbetar med ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv för att skapa värden för hyresgäster och ägare. Bolagets aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap och har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen. Visionen är att vara den mest framgångsrika fastighetsägaren och att aktivt bidra till samhällsutvecklingen på den egna marknaden som sträcker sig från Luleå i norr till Borlänge i söder. Huvudkontoret ligger i Östersund.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/