Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Consultec Group AB tecknar 13-årigt hyresavtal med Diös

09:56 / 7 July 2014 Diös Press release

Consultec väljer att teckna ett 13-årigt hyresavtal i fastigheten Höken 2 på Storgatan 40 i Skellefteå. Hyresavtalet träder i kraft den 1 december 2014 och de centralt belägna kontorslokalerna omfattar 1 165 kvadratmeter.  Det årliga hyresvärdet är 1,9 mkr.

- Vi är väldigt glada att Consultec väljer våra lokaler i Skellefteå. Det är viktigt för Skellefteå att den här typen av företag ges möjlighet att växa och att dessutom göra det i ett fantastiskt läge vid stadsparken är extra roligt. Säger Göran Fonzén, marknadsområdeschef på Diös i Västerbotten.

- Det är en viktig pusselbit som faller på plats. Consultecs målsättning är att fortsätta växa och då spelar lokalerna en stor roll. Rymliga lokaler i attraktivt läge hjälper till att skapa ett arbetsklimat som gynnar tillväxt. Att Consultec projekterat ombyggnaden av lokalerna gör även att lokalerna kunnat anpassas precis efter våra behov, vilket känns mycket kul, säger Lotta Kågström, marknadschef på Consultec.

Diös erbjuder lokaler och bostäder på tillväxtorter i norra Sverige. Med ca 360 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde på ca 12 Mdr, är Diös norra Sveriges största privata fastighetsägare. Diös arbetar med ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv för att skapa värden för hyresgäster och ägare. Bolagets aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap och har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen. Visionen är att vara den mest framgångsrika fastighetsägaren och att aktivt bidra till samhällsutvecklingen på den egna marknaden som sträcker sig från Luleå i norr till Borlänge i söder. Huvudkontoret ligger i Östersund.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/