Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös välkomnar Smarteyes

07:00 / 6 March 2013 Diös Press release

Under våren slår Smarteyes upp portarna till sin 282 kvm stora butik i Stenstan på Storgatan 23 i fastigheten Penningen 9 i Sundsvall. Samma lokal som Brothers and Sisters tidigare hyrde. Välkommen till pressfrukost den 6 mars kl. 10:15 vid café Mat & Prat i In-gallerian då vi informerar om vårt samarbete och andra spännande projekt.- Det är med stor glädje som vi välkomnar Smarteyes till oss och till Sundsvall. Deras närvaro kommer ytterligare att höja besökarnas upplevelse av en levande stadskärna, säger Bo Tjälldén, marknadsområdeschef för Diös i Västernorrland.

Smarteyes är Sveriges snabbast växande optikerkedja som sedan starten 2007 har etablerat 35 butiker i Sverige och 10 i Tyskland. Deras affärsidé är att sälja kvalitetsglasögon med hög modegrad till fast lågt pris, utan tillägg.

- Sundsvall har legat högt upp på vår etableringslista under flera år men vi har tidigare inte hittat rätt storlek på lokal och rätt läge i centrala Sundsvall. Därför är det nu extra roligt att vi äntligen kan etablera oss på ett av stans mest centrala delar, säger Fredrik Wistrand, vd för Smarteyes.


Kontaktinformation Bo Tjälldén, Diös marknadsområdeschef i Västernorrland, tel. 010-470 96 50 John Larsson, etableringschef för Smarteyes, tel. 0705-58 66 96

Fakta Diös Fastigheter AB Bolaget bildades under april 2005. Diös Fastigheter för­värvar, förädlar, förvaltar och försäljer fastigheter med god lönsamhet, på marknaden från Borlänge i söder till Luleå i norr. Bolaget äger 378 fastigheter belägna på 15 orter. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till cirka 1 500 000 kvm, och fastigheternas totala marknadsvärde uppgår till cirka 11,9 Mdr. Diös är indelat i sex stycken marknadsområden med MO kontor i, Falun, Gävle, Sundsvall, Östersund,  Umeå, samt Luleå. Huvudkontoret ligger i Östersund. Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap. .

 


Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1968780