Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Clas Ohlson öppnar butik i IN-gallerian

07:00 / 6 March 2013 Diös Press release

Lagom till julhandeln öppnar publikmagneten Clas Ohlson en 1 240 kvm stor butik i Norrlands största citygalleria IN i Sundsvall. För att möta kundens behov skapar Diös dessutom en helt ny entré från Storgatan. Välkommen till pressfrukost den 6 mars kl. 10:15 vid café Mat & Prat i In-gallerian då vi informerar om vårt samarbete och andra spännande projekt.- Genom IN-gallerians strategiska läge mitt i City och dess starka mix av butiker och kända varumärken ser vi den som en självklar plats för etablering. Vi ser fram emot att hälsa gamla och nya kunder välkomna till vår butik i IN-gallerian, säger Bo Heyman, etableringschef för Clas Ohlson.

IN-gallerian finns i hjärtat av den vackra stenstan i Sundsvall. Clas Ohlson etablerar sig i kvarteret Lyckan som tillsammans med kvarteren Hälsan och Glädjen bildar Norrlands största citygalleria.

- Vi är stolta över att Clas Ohlsons väljer att bli en del av IN-gallerian. Med sitt strategiska läge blir Clas Ohlson ett viktigt komplement till den totalupplevelse som vi vill erbjuda besökarna, säger Bo Tjälldén, marknadsområdeschef för Diös i Västernorrland.

Diös ombyggnad är en del i den långsiktiga förädlingsplanen som syftar till att ytterligare möta såväl hyresgästernas som besökarnas behov och drivkrafter. Närmast påbörjas ombyggnation för kommande nya koncept på andra plan i kvarteret Hälsan.

Clas Ohlson har gått med vinst varje år sedan starten 1918 och under verksamhetsåret 2012/13 planerar företaget att etablera 15-20 nya butiker. Med nuvarande 172 butiker och 14 kontrakterade kommer Clas Ohlson att ha totalt 186 butiker varav 78 i Sverige, 66 i Norge, 30 i Finland och 12 i Storbritannien.


Kontaktinformation Bo Tjälldén, marknadsområdeschef för Diös i Västernorrland, tel. 010-470 96 50 Bo Heyman, etableringschef Clas Ohlson, tel. 070-597 44 90 Mats Jones, Lease Manager, Clas Ohlson tel. 070-215 94 54

Fakta Diös Fastigheter AB Bolaget bildades under april 2005. Diös Fastigheter för­värvar, förädlar, förvaltar och försäljer fastigheter med god lönsamhet, på marknaden från Borlänge i söder till Luleå i norr. Bolaget äger 378 fastigheter belägna på 15 orter. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till cirka 1 500 000 kvm, och fastigheternas totala marknadsvärde uppgår till cirka 11,9 Mdr. Diös är indelat i sex stycken marknadsområden med MO kontor i, Falun, Gävle, Sundsvall, Östersund,  Umeå, samt Luleå. Huvudkontoret ligger i Östersund. Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap. .

 


Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1968792