Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös satsar på handeln och rekryterar retailansvarig

11:06 / 18 October 2013 Diös Press release

Diös är stor inom handel. Cirka 30 procent av hyresintäkterna kommer från butikslokaler, däribland sju större gallerior. För att ta ett helhetsgrepp har Diös rekryterat Håkan Ruda som på heltid ska arbeta för att utveckla handelsytorna inom Diös.

- Vi har fastigheter med central lägen på tillväxtorter, i och med det blir handeln viktig för Diös. Vi är glada att vi har rekryterat Håkan Ruda som genom sitt stora kontaktnät och långa erfarenhet inom handelsutveckling kommer att göra Diös än mer attraktivt för hyresgäster inom handel, säger Christer Sundin, vd Diös Fastigheter.

Håkan Ruda kommer närmast från egen verksamhet inom handelsutveckling och har dessförinnan arbetat många år som retailansvarig inom Norrporten.

- Det känns spännande att få jobba med Diös som är stora på handel och har många betydelsefulla kedjor bland sina hyresgäster, säger Håkan Ruda.

 

Om Diös Fastigheter
Diös erbjuder lokaler och bostäder på tillväxtorter i norra Sverige. Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde på ca 11,7 Mdr, är Diös norra Sveriges största privata fastighetsägare. Diös arbetar med ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv för att skapa värden för hyresgäster och ägare. Bolagets aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap och har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen. Visionen är att vara den mest framgångsrika fastighetsägaren och att aktivt bidra till samhällsutvecklingen på den egna marknaden som sträcker sig från Luleå i norr till Borlänge i söder. Huvudkontoret ligger i Östersund.

För mer information:

Christer Sundin, vd Diös Fastigheter, 070-688 72 83 
Håkan Ruda, reatilansvarig Diös Fastigheter, 070-640 08 86