Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

CTT Systems

CTT Systems

CTT Systems förstärker organisationen med ny Försäljningsschef

11:00 / 26 August 2020 CTT Systems Press release

Den 1 september tillträder Ola Häggfeldt befattningen som försäljningschef i CTT Systems AB. Ola Häggfeldt kommer att ingå i CTT Systems ledningsgrupp med ansvar för försäljnings-, marknads- och eftermarknadsfrågor.

Ola Häggfeldt kommer närmast från en tjänst som försäljningsdirektör på NorthStar Battery och har tidigare varit verksam inom försäljning på bland annat Siemens och Emerson. I samband med tillträdet anpassar CTT Systems sin organisationsstruktur genom att marknads- och eftermarknadsavdelningen sammanförs i en gemensam organisation.

Peter Landquist, Marknadschef och Vice VD, och Per Gustafsson, Eftermarknadschef, fortsätter båda att arbeta inom CTT. Peter Landquist blir senior rådgivare i marknadsfrågor samt fortsätter som Vice VD och rapporterar därmed direkt till VD. Per Gustavsson kommer att som chef för reparationsverksamheten ingå i den nya marknadsorganisationen och rapportera till Ola Häggfeldt.

"Vi är väldigt glada att kunna presentera Ola Häggfeldt som ny Marknadschef. Med sin breda försäljningserfarenhet matchar Ola väl vår kravprofil och bidrar till en ännu starkare CTT-organisation. Tillsammans med Per och Peters gedigna erfarenhet inom Marknads- och eftermarknadsfrågor på CTT bygger vi nu en stark marknadsorganisation med stort fokus på CTT Systems framtida tillväxt." kommenterar Torbjörn Johansson, VD på CTT Systems AB.

 

OM CTT SYSTEMS

CTT är marknadsledande leverantör av fuktregleringssystem till flygplan som minskar kondensationsproblemen och höjer luftfuktigheten ombord. Zonal Drying™ antikondensationssystem kan efterinstalleras i alla flygplanstyper från Airbus och Boeing samt är tillval i optionskatalogen på Airbus A350XWB och utsett som tillval till A320-familjen. Luftfuktare finns i optionskatalogen för cockpit på Airbus A350XWB, Boeing 787/777X och till besättningarnas viloutrymmen på A380, A350XWB, Boeing 777X samt som standardutrustning i alla viloutrymmen på Boeing 787. Luftfuktare till passagerarutrymmen finns som tillval på A350XWB och Boeing 777X samt för efterinstallation i alla moderna långdistansflygplan. www.ctt.se

 

För ytterligare information:

Torbjörn Johansson, VD, CTT Systems AB.

Tel. 0155-20 59 01 alt. mobil. 070-665 24 46 eller epost: torbjorn.johansson@ctt.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/