Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

CTT Systems

CTT Systems

CTT Systems får beställning från Comlux på Cair ™ VIP kabinbefuktning till en Airbus ACJ320neo

11:20 / 18 October 2018 CTT Systems Press release

CTT SYSTEMS AB ("CTT"), ledande leverantör av produkter som reglerar och styr luftfuktigheten i flygplan, offentliggör härmed order på Cair™ VIP kabinbefuktning till en Airbus ACJ320neo från Comlux Completion. Projektet kommer börja intäktsföras under Q4 2018 och slutföras i Q1 2019. Ordervärdet baserat på listpris uppgår till cirka 3,7 MSEK. Med den här ordern har CTT fått 92 beställningar till VIP-flygplan av typ Airbus ACJ och Boeing BBJ. 

"Vi ser fram emot att arbeta med Comlux med ännu ett VIP-projekt," kommenterar Peter Landquist, Försäljnings- & Marknadschef på CTT Systems.

"Befuktning är en av de viktigaste funktionerna för att skapa lyx och komfort till våra prestigekunder, säger Scott Meyer CEO på Comlux Comletion. Meyer fortsätter, "CTT är en betrodd leverantör och Cair™ VIP Inflight Humdification är bevisat som ett pålitligt och effektivt system."

CTT Systems luftfuktare upprätthåller den relativa luftfuktigheten på en för människan komfortabel nivå runt 20 procent. En högre luftfuktighet på långdistansflygningar reducerar problem med torr luft (torr hy, torra ögon, irriterade luftvägar, trötthet, allmän uttorkning men även jetlag och risken för spridning av virussjukdomar) och förbättrar välmående och sömn. Luftfuktarna bygger på så kallad evaporativ befuktning som effektivt hindrar spridning av bakterier. VIP-systemet inkluderar aktivt skydd mot kondensationsproblem.

Om CTT SYSTEMS  

CTT är marknadsledande leverantör av fuktregleringssystem till flygplan som minskar kondensationsproblemen och höjer luftfuktigheten ombord. Zonal Drying™ antikondensationssystem kan efterinstalleras i alla flygplanstyper från Airbus och Boeing samt är tillval i optionskatalogen på Airbus A350XWB och BFE-tillval på Boeing 737NG. Luftfuktare finns i optionskatalogen för cockpit på Airbus A350XWB, Boeing 787/777X och till besättningarnas viloutrymmen på A380, A350XWB, Boeing 777X samt som standardutrustning i alla viloutrymmen på Boeing 787. Luftfuktare till passagerarutrymmen finns som tillval på A350XWB och Boeing 777X samt för efterinstallation i alla moderna långdistansflygplan.
Besök även: www.ctt.se

För ytterligare information: 

Torbjörn Johansson, VD, CTT Systems AB.
Tel. 0155-20 59 01 alt. mobil. 070-665 24 46 eller e-post: torbjorn.johansson@ctt.se                       

Peter Landquist, Försäljnings- & Marknadschef, CTT Systems AB.
Tel. 0155-20 59 02 alt. mobil. 070-665 24 45 eller e-post: peter.landquist@ctt.se          

CTT Systems AB (publ.) offentliggör denna information enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 18 oktober 2018 kl. 11:20 (CET). 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/