Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Catella

Catella

Tillförordnad CFO Michel Fischier utsedd till ny CFO för Catella

06:55 / 5 May 2023 Catella Press release

Catella har idag utsett Michel Fischier till Chief Financial Officer (CFO). Michel Fischier har varit medlem av koncernledningen sedan 2021 som Head of Investor Relations and Group Communications, och har sedan februari 2023 varit tillförordnad CFO.

"Det är glädjande att Michel valt att tacka ja till rollen som vår nye CFO. Vi har genomfört en gedigen rekryteringsprocess och är glada över att vi har hittat den bästa kandidaten internt. Hans breda erfarenhet och kompetens möter både de professionella och personliga egenskaper vi har eftersökt för vår fortsatta tillväxtresa”, säger Catellas vd och koncernchef Christoffer Abramson.

Michel Fischier har varit Head of Investor Relations and Group Communications och medlem av koncernledningen sedan 2021. Innan han började på Catella var han Vice President Investor Relations på SAS och har dessförinnan haft ledande roller inom IR och kommunikation på bland annat Hoist Finance och Skandia.

I samband med att Michel Fischier tillträder som CFO har Veronica Hjelte utsetts till tillförordnad Head of Group Communications. Veronica Hjelte har arbetat på Catella sedan 2019, senast i rollen som Communications Specialist.

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/