Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Catella

Catella

Catella stödjer unga tennistalanger

13:00 / 21 January 2015 Catella Press release

Catella blir huvudsponsor till Good to Great Tennis Academy för att hjälpa unga talanger med målet att åter göra Sverige världsledande inom tennis.

Good to Great Tennis Academy och Catella offentliggör idag att man ingår ett treårigt sponsoravtal. Catella blir huvudsponsor till Good to Great och skapar därmed möjligheter för en teamsatsning där unga tennistalanger får chansen att nå sin fulla potential genom att träna på Good to Great Tennis Academy och resa med coach på internationella tävlingar. Dessutom kommer ett Catella-stipendium att instiftas som ger tennistalanger från hela Sverige möjligheten att utvecklas genom att träna på Good to Great Tennis Academy.

"Samarbetet med Catella gör att vi kan ge unga lovande talanger möjligheten att utvecklas till världsstjärnor. Vårt mål är att återta positionen som en av de ledande tennisnationerna i världen. För oss är Catella en ideal partner som till fullo tar till vara på de möjligheter som ett sponsorskap ger genom Catellas tennishistorik och genuina engagemang", säger Nicklas Kulti, partner på Good to Great.

"Catella har sponsrat svenska tennistalanger i mer än 15 år och vår teamsatsning har fostrat världsspelare som Robin Söderling och Joachim "Pim Pim" Johansson. Vi har varit med Good to Great sedan starten och vi är stolta över att vara delaktiga i deras långsiktiga satsning på att utveckla unga talanger så att de kan förverkliga sina drömmar. Vi delar också den värdegrund som Good to Great bygger på", säger Ann Charlotte Svensson, kommunikationsansvarig på Catella.

Team Catella består sedan tidigare av tennistjejerna Rebecca Peterson och Jacqueline Cabaj Awad. Nu utökas satsningen med de tre lovande killarna; Karl Friberg, Jonas Eriksson Ziverts och Filip Malbasic. 

Om Catella: Catella erbjuder specialiserad finansiell rådgivning och har en ledande position inom fastighetssektorn. Catella erbjuder också kapitalförvaltning med spetskompetens inom tillgångsslagen fastigheter, räntor och aktier. Vi har en stark lokal närvaro i Europa med cirka 500 anställda i tolv länder. Catella är listat på First North Premier vid Nasdaq Stockholm. Läs mer om Catella på www.catella.se.

Om Good to Great: Good to Great World AB är ett oberoende företag som arbetar med utveckling av tennisspelare. Visionen är att bygga norra Europas ledande tenniscenter för utveckling av tennisspelare. Good to Great grundades av de tre före detta världsspelarna Magnus Norman, Mikael Tillström och Nicklas Kulti. Inom ramen för Good to Great Tennis Academy gör de nu en unik satsning för tennisspelare som vill ta steget till världsklass. Läs mer på goodtogreatworld.com/) 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/