Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Catella

Catella

Catella rekryterar tre till den svenska fastighetsrådgivningen

07:00 / 18 September 2014 Catella Press release

Britt-Marie Nyman and Rasmus Groth börjar som seniora projektledare på Catellas fastighetsrådgivning i Stockholm med start i början av oktober respektive november. Dessutom har Julia Baehrendtz anställts som analytiker i Stockholm. 

"Britt-Marie och Rasmus har gedigen erfarenhet av både fastighetsbranschen och kapitalmarknaden och de blir en viktig del av vårt svenska team. Catellas ledande marknadsposition grundas på mer än 25 års erfarenhet av rådgivning vid fastighetstransaktioner och just den kombinerade kunskapen inom både fastigheter och finans", säger Johan Ericsson, chef för den svenska fastighetsrådgivningen.

Britt-Marie Nyman blir senior projektledare på Catella och tillträder den 1 oktober. Hon var tidigare finans- och IR-chef respektive vice vd på Klövern och dessförinnan hade hon motsvarande tjänst på Tornet. Britt-Marie har även varit ekonomijournalist på bland annat Veckans Affärer.

Rasmus Groth blir senior projektledare på Catella och tillträder den 3 november. Rasmus kommer senast från Scandinavian Property Group i Stockholm, där han arbetade som projektledare.

Julia Baehrendtz började sin tjänst som analytiker på Catella den 1 september. Julia kommer till Stockholmskontoret från London, där hon arbetat på bland annat Strutt & Parker och avslutat sin kandidatexamen inom fastighetsfinansiering på Cass Business School i London.

Catellas fastighetsrådgivning omfattar tre tjänsteområden, Försäljning och förvärv, Finansiering samt Analys och värdering. Verksamheten är etablerad i 11 europeiska länder och omfattar drygt 200 anställda, varav 40 i Sverige.

Om Catella: Catella erbjuder specialiserad finansiell rådgivning och har en ledande position inom fastighetssektorn. Catella erbjuder också kapitalförvaltning med spetskompetens inom tillgångsslagen fastigheter, räntor och aktier. Vi har en stark lokal närvaro i Europa med cirka 450 anställda i tolv länder. Catella är listat på Nasdaq OMX First North Premier och handlas under kortnamnen CAT A och CAT B. Remium är bolagets Certified Advisor. Läs mer om Catella på www.catella.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/