Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Catella

Catella

Catella Förmögenhetsförvaltning rekryterar stark förvaltare

14:06 / 17 June 2011 Catella Press release

Nalini Bonnier rekryteras som förvaltningsansvarig till Catella Förmögenhetsförvaltning. Därmed kompletteras ett redan starkt team av specialister med ytterligare en tung profil, för att säkerställa satsningen på att bygga en framgångsrik portföljförvaltning.

Nalini Bonnier kommer närmast från rollen som portföljförvaltare och partner vid hedgefonden Manticore Capital inom Brummer & Partners. Dessförinnan har hon även varit vice VD och partner vid Wiborg Kapitalförvaltning, samt portföljförvaltare för deras hedgefond Concepio.

- Vi är stolta över att rekrytera en så kompetent förvaltare till vårt bord. Nalini har visat mycket framgångsrika förvaltningsresultat och vi ser fram emot att ha med henne i vårt team, säger Fredrik Sauter, VD Catella Förmögenhetsförvaltning. 

Catella Förmögenhetsförvaltning erbjuder oberoende finansiell rådgivning inom långsiktig förmögenhetsförvaltning. Catella-koncernen förvaltar totalt cirka 34 miljarder kronor och målsättningen är att inom förmögenhetsförvaltning växa ytterligare under de närmaste åren.

För ytterligare information, vänligen kontakta: Johan Ericsson Chief Executive Officer, Catella 08-463 33 10

Fredrik Sauter Verkställande direktör, Catella Förmögenhetsförvaltning 073-422 15 27

Presskontakt: Anne Rådestad Kommunikationschef, Catella 08-463 34 29, 073-654 74 50


Om Catella: Catella är en europeisk finansgrupp verksam inom Corporate Finance och Kapitalförvaltning. Inom dessa verksamhetsgrenar fokuserar Catella på utvalda segment där högt specialist­kunnande och lokal närvaro i kombination med internationell räckvidd är avgörande för att skapa mervärde för kunderna. Catella har cirka 420 medarbetare fördelade på kontor i 24 städer i 13 europeiska länder. Catella-aktien är listad på First North och handlas under kortnamnet CAT A och CAT B. Remium AB är Catellas Certified Adviser, 08-454 32 00. Läs mer om Catella på www.catella.se (http://www.catella.se/).

Show as PDF