Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Catella

Catella

Scribona satsar på Sony

09:00 / 14 June 2006 Catella Press release

Scribona breddar nu sin roll som nordisk Sony-distributör till att omfatta hela sortimentet av data-, bild- och ljudprodukter.

I takt med att gränsen mellan it och hemelektronik suddas ut utvecklas också sälj- och distributionskanalerna. Successivt under sommaren 2006 kommer därför Scribonas sortiment av Sony-produkter att breddas i samtliga nordiska länder.

- Tillsammans med Sony kan vi erbjuda våra kunder en heltäckande produktportfölj för såväl det digitala hemmet som det moderna kontoret. Bärbara datorer, bildskärmar, platta tv, projektorer, digitala stillbilds- och videokameror, mp3-spelare, microstereo, hemmabioanläggningar, navigationsprodukter och bilstereo ingår i sortimentet som kommer att distribueras genom Scribonas breda återförsäljarnät. Sonys starka produktsortiment i kombination med vår effektiva distributionsapparat har alla förutsättningar att bli en succé, säger Fredrik Bolander, ansvarig för Scribonas nordiska produktportfölj.

- Vi på Sony ser hur marknad och distribution förändras - och detta snabbt. Därför blir Scribona en ännu viktigare samarbetspartner för oss i Norden. Produkter integreras allt mer, som t ex datorer, digitalkameror och TV. Vi märker också vikten av att ha en snabb och effektiv distribution av våra produkter där vi behöver alternativ till den modell vi tidigare jobbat med. Vi ser därför positivt på Scribonas satsning på detta område som vi ser kan förbättra tillgängligheten och service för våra återförsäljarpartners, säger Peter Håkansson, försäljningschef på Sony i Sverige.

För ytterligare information, kontakta:

Scribona AB Tom Ekevall Larsen, Verkställande direktör och koncernchef, telefon +46 (0)8 734 36 50 Fredrik Bolander, Head of Nordic Vendor Management, telefon +46 (0)8 734 37 27

   Fakta om Scribona Scribona är Nordens största leverantör av produkter och lösningar för informationshantering. Förutom affärsområde Scribona, som omfattar försäljning och distribution av IT-produkter, ingår i koncernen även Carl Lamm AB, som tillhandahåller kompletta systemlösningar för data- och dokumenthantering.

För mer information, se www.scribona.se

Adress: Scribona AB, Röntgenvägen 7, Box 1374, 171 27 SOLNA. Bolagets säte är Solna, Sverige.

Show as PDF