Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Briox

Briox

Briox i nytt partnerskap med större redovisningsbyrå

08:00 / 6 July 2022 Briox Press release

Redovisningsbyrån Tili-Seno tillkännagav idag ett partnerskap med Briox. Tillsammans med Briox planerar Tili-Seno att börja hantera sina mikrokunder genom Briox koncept.

Tili-Seno är en av de större redovisningsbyråerna i Åbo-regionen. Bolaget är specialiserat inom bokföring, lön och uppstart av nya bolag och hanterar i dagsläget drygt 400 små och medelstora företag.

“Få redovisningsbyråer har ett så utpräglat kundfokus som Tili-Seno. Det gör det extra glädjande att de nu valt Briox som sin partner inom mikrosegmentet. Vi ser fram emot att växa tillsammans, med fokus på fler och nöjdare kunder”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

”Tili-Seno har identifierat segmentet mikroföretag som ett område med god tillväxtpotential. För att säkerställa lönsam tillväxt inom detta segment behöver vi kunna erbjuda våra kunder den senaste tekniken inom automatisering i kombination med förstklassig service. Med sin användarvänliga app och uppskattade support ser vi fram emot att arbeta tillsammans med Briox för att nå våra mål”, säger Sole Jäntti, grundare och vd för Tili-Seno.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Nordqvist
CEO
johan.nordqvist@briox.se
+46 (0)70 661 86 80

Sole Jäntti
Founder & CEO
sole.jantti@tiliseno.fi
+358 40 0511511

Om Briox:

Briox är ett SaaS-bolag som förenklar vardagen för mikroföretagare genom att digitalisera deras affär och hjälpa dem att bli mer lönsamma. Briox programvara kopplar ihop redovisningskonsulten med företagaren på ett enkelt, effektivt och smart sätt i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox AB (BRIX) grundades 2010 i Växjö och är idag listat på NGM Nordic SME. Läs mer på www.briox.se, LinkedIn och Facebook.

Om Tili-Seno:

Tili-Seno är en medelstor redovisningsbyrå med 14 anställda och kontor i Turku and Kaarina. Företaget hanterar drygt 400 kunder och är specialiserat inom bokföring, lön och uppstart av nya bolag. Läs mer på www.tiliseno.fi

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/