Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Briox

Briox

BRIOX AB: Briox får ny landschef i Finland

08:11 / 20 September 2019 Briox Press release

Svenska Briox (publ) ("Briox"), som erbjuder ekonomisystem för redovisningsbyråer samt små och medelstora företag, rekryterar Johanna Hannus till ny landschef i Finland. 

Johanna Hannus anställs från 16 oktober 2019 som landschef i Finland med placering på kontoret i Helsingfors. Johanna har drygt 5 års erfarenhet från management consulting och drygt 2 år inom executive search.

" Jag är mycket glad att ta mig an den här rollen. Det är en intressant tid att gå in i Briox som drivit ett expansionsarbete under en längre tid. Tillsammans med Briox dedikerade medarbetare och breda kompetens ser jag fram emot att fortsätta och accelerera bolagets långsiktiga arbete för att stärka positionen i Finland," säger Johanna Hannus.

Johanna kommer närmast från rekryteringsföretaget Impact Executive Nordics där hon arbetat som projektledare. Johanna har tidigare arbetet på Business Sweden där hon drivit projekt och hjälpt företag med internationell expansion. 

" Johanna har både den erfarenhet och den energinivå som krävs för att vi ska kunna nå de högt uppsatta mål vi har för Briox i Finland. Med stort fokus på kundnöjdhet och goda ledaregenskaper ser vi Johanna som rätt person. Hon kan nu bygga vidare på teamet som långsiktigt ska nå goda resultat och fortsätta den positiva trend vi ser vad gäller att se Briox som det självklara valet av ekonomisystem för redovisning, fakturering och tidredovisning," säger Fredrik Hyltsten, vd på Briox.

Briox största marknad idag är Finland och bolaget har som ambition att växa ytterligare och fortsätta bibehålla hög kvalitet till bolagets kunder. 

Johanna Hannus kommer rapportera till Briox vd Fredrik Hyltsten och ingå i Briox ledningsgrupp. 
 

Om Briox

Briox erbjuder ekonomisystem för bl.a. redovisning, fakturering och tidredovisning. Briox kunder är redovisning-revisionsbyråer samt små-medelstora bolag, skolor och föreningar.  Produkterna har möjligheten att säljas på en global marknad via det molnbaserade systemet.

Briox är verksamma i Finland, Estland, Lettland och Litauen. Briox grundades 2010 och har sitt huvudkontor i Växjö, Sverige. Briox AB (BRIOX) är noterade på NGM Nordic MTF.

Läs mer på www.briox.se, LinkedIn (http://file:///C:/Users/Jenny%20Karlsson/Documents/inkedin.com/company/briox-ab) och Facebook (https://www.facebook.com/briox.se/).

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/