Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Briox

Briox

Briox AB: Redovisningsbyrån Nova Alandia väljer Briox (f.d. Fortnox Oy)

11:35 / 17 February 2016 Briox Press release

Nova Alandia är en av Ålands största redovisningsbyråer. Samarbetet med Briox började för ett par år sedan för att då utvärdera övergången till webbaserade program. Initialt prövades tjänsten med ett fåtal kunder, men nu används Briox system till en majoritet av Nova Alandias alla kunder. Över 250 olika kunder administreras dagligen i Briox system.

 

Mats Rosberg, VD på Nova Alandia, berättar:  

“För ett par år sedan bestämde vi oss för att det var dags att på allvar utvärdera ifall webbaserade lösningar kunde ersätta lokalt installerade. Vi har sedan dess provat ett antal olika system, och har till slut valt att gå vidare med Briox. Avgörande var att det var enkelt att lära sig och att använda men ändå tillräckligt kraftfullt för att möta de flesta behov och önskemål. Att prisbilden dessutom var den mest attraktiva gjorde valet ännu enklare. Nu har vi fört över nästan alla våra kunder i Briox program och både vi och våra kunder är mycket nöjda med resultatet.”

 

Johan Rutgersson, VD på Briox, kommenterar samarbetet med Nova Alandia:  

“Affären med Nova Alandia är mycket värdefull för oss. Den bekräftar att vi har ett erbjudande och ett sortiment som är modernt och attraktivt för såväl redovisningsbyråer som för de allra flesta mindre företag både på Åland och i resten av Finland. Redovisningsbranschen kommer under de närmsta åren att möta helt nya krav och förväntningar från marknaden, och där är vi väl positionerade för att erbjuda de verktyg som krävs för att vara fortsatt konkurrenskraftig.”

 

Mats Rosberg avslutar:  

“När vi samarbetar med våra kunder i Briox program visar vi att vår ambition om att vara en modern byrå inte bara är tomma ord. Vi märker tydligt att kunderna uppskattar den tillgänglighet, flexibilitet och effektivitet som blir resultatet.”

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

 

Johan Rutgersson, VD Briox AB

Tel: +46 708 157200

Email: johan.rutgersson@briox.se

 

BRIOX AB i korthet

BRIOX AB utvecklar och säljer internetbaserade affärssystem till små-och medelstora företag och till redovisning-och revisionsbyråer i samtliga länder förutom i Sverige. Programutbudet, som omfattar bland annat redovisning, fakturering, säljstöd och tidredovisning, är en fullskalig molnlösning och nås från vilken internetbaserad dator eller enhet som helst.

 

Show as PDF

NGNews

This information was distributed by NGNews http://www.ngnews.se/