Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Karin Zingmark ny styrelseledamot i Bredband2

15:45 / 13 March 2018 Bredband2 Press release

På årsstämman i Bredband2 på tisdagen valdes som tidigare meddelats Karin Zingmark till ny styrelseledamot.

Det ska bli oerhört kul att få arbeta med Bredband2. Genom åren har jag jobbat inom främst media och IT, branscher som är hårt påverkade av digitaliseringen, och detta har givit mig en hel del insikter kring bland annat förändringsledning och kommunikation. Jag ser fram emot att få använda dessa för att tillsammans med övriga i styrelsen bidra till bolagets fortsatta framgång, säger Karin Zingmark.

Karin har en gedigen kompetens som kommer att vara till stor nytta i Bredband2s fortsatta utveckling av både privat- och företagsmarknaderna. Vi är mycket glada, både på ägarsidan och i styrelsen, över att hon accepterat att engagera sig i vår verksamhet och vi ser mycket fram emot att arbeta tillsammans, säger Anders Lövgren, styrelsens ordförande.

Kort om Bredband2:

"Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation."

Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är Sveriges tredje största leverantör av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 225 000 bredbandskunder. Vår snabbhet och goda lyssnarförmåga leder till kundnära relationer där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag. 

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka femtusen aktieägare med notering på Nasdaq First North Stockholm. Certified adviser är Remium Nordic AB. 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/