Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2 levererar Internet till 1 300 hyresgäster hos Heimstaden

08:00 / 17 October 2016 Bredband2 Press release

Bredband2 kommer att leverera Internet till c:a 1 300 hyresgäster hos Heimstaden i Luleå. Avtalet löper över 5 år med ett beräknat ordervärde på c:a 3 Mkr.

"Bredband2 kändes tidigt som rätt val efter att vi tillsammans hittat en passande lösning för våra hyresgäster. Vi upplever en snabbhet och flexibilitet i samarbetet, vilket är viktigt för oss i relationen. Det känns även tryggt att Bredband2 har så många referenser på liknande installationer", säger Fredrik Årman, Senior Investment Manager på Heimstaden.

"Det känns värdefullt att Heimstaden valt oss som leverantör av Internettjänster till sina hyresgäster. Vi visar återigen vår styrka i dialogen med större fastighetsägare och vi hoppas kunna stödja Heimstadens vidareutveckling av tjänster i deras övriga fastighetsbestånd", säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

Kort om Bredband2:

"Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation."

Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är Sveriges tredje största leverantör av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 185 000 bredbandskunder. Vår snabbhet och goda lyssnarförmåga leder till kundnära relationer där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag. 

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm, First North. Certified adviser är Remium Nordic AB. 

Denna information är sådan information som bolaget är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2016-10-17 kl 08:00. 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/