Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2 levererar Internet till 1 600 hyresgäster hos Rikshem

08:00 / 1 December 2015 Bredband2 Press release

Bredband2 kommer leverera Internet till c:a 1 600 hyresgäster hos Rikshem i Luleå. Avtalet löper över 5 år med ett beräknat ordervärde på drygt 3Mkr.

"Vi är glada över att få förtroende av Rikshem att leverera tjänster till deras hyresgäster. Rikshem har en ambitiös plan framöver för att öka antalet lägenheter i snabb takt och vi hoppas kunna stödja dem i denna resa", säger Daniel Krook, VD Bredband2.

"Bredband2 har goda referenser att leverera stora bredbandsinstallationer. Det är viktigt för oss att hanteringen är snabb och med hög kvalitet, vilket Bredband2 visat i sitt arbete. Tjänsten har dokumenterat hög driftssäkerhet med bra öppettider för support och snabba hanteringstider.", säger Ulf Ohlsson, Fastighetschef på Rikshem.

Kort om Bredband2:

"Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation."

Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är Sveriges tredje största leverantör av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 155 000 bredbandskunder. Vår snabbhet och goda lyssnarförmåga leder till kundnära relationer där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm. Certified adviser är Remium. 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/