Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2 har rekryterat en ny försäljningschef

08:05 / 24 June 2014 Bredband2 Press release

Bredband2 har rekryterat Joachim Landhager som försäljningschef. Han har mycket erfarenhet från branschen och arbetat i ledande befattningar inom både Tele2 och TDC. Joachim kommer närmast från TDC där han varit region- och försäljningschef.

"Joachim Landhager har lång och gedigen erfarenhet av såväl IT- och telekom som försäljning. Vi är mycket glada över att få honom ombord. Hans erfarenhet och kompetens kommer att bli ett mycket starkt bidrag till Bredband2s fortsatta verksamhet och tillväxt", säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

"Jag känner mig både stolt och inspirerad över att ha blivit erbjuden tjänsten som försäljningschef på Bredband2. Företagets tillväxtpotential är mycket stor och erbjudandet till företag mycket starkt. Det visar inte minst den senaste tidens framgångar inom försäljning till företag", säger Joachim Landhager.

Kort om Bredband2:

"Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation."

Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är Sveriges tredje största leverantör av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 120 000 bredbandskunder. Vår snabbhet och goda lyssnarförmåga leder till kundnära relationer där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm. Certified adviser är Remium. 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/