Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2 vann upphandling för Malmö Stad

11:02 / 10 November 2014 Bredband2 Press release

Bredband2 har vunnit en upphandling för Malmö Stad av datahallstjänster. Avtalet är 8 år med möjlig förlängning med ytterligare 4 år. Beräknat ordervärde är över 10Mkr.

"Detta är ytterligare ett bevis på att vår satsning på en toppmodern datahall i Malmö har varit en lyckad investering. Datahallen öppnar även upp dörrar till nya större kunder, vilket hjälper till att starka Bredband2 på företagsmarknaden. Vi kommer fortsätta arbeta mer aktivt med offentlig sektor och ser stora möjligheter inom det segmentet framöver.", säger Daniel Krook, VD Bredband2.

"Bredband2 kommer att tillhandahålla en modern datorhall med stor flexibilitet, hög säkerhet och bra miljöhantering vilket kommer att ge Malmö stads organisation en stabil plattform att vidareutvecklas ifrån", säger Ulf Linderoth, IT-strateg Malmö stad.

Kort om Bredband2:

"Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation."

Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är Sveriges tredje största leverantör av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 130 000 bredbandskunder. Vår snabbhet och goda lyssnarförmåga leder till kundnära relationer där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag.

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm. Certified adviser är Remium. 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/