Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2 får Svensk Bevakningstjänst som kund

09:17 / 26 June 2013 Bredband2 Press release

Svensk Bevakningstjänst har ett heltäckande erbjudande inom bevakning, säkerhet och service som bidrar till företags förmåga att bedriva verksamhet och upprätthålla en god leveransförmåga. För att lyckas med detta är en säker kommunikation kritisk för dem.

"Vi valde Bredband2 som en av våra leverantörer eftersom de erbjuder en säker lösning med hög tillgänglighet och fokuserar på att skapa en bra dialog med oss som kund", säger Jörgen Bartosz, teknikchef på Svensk Bevakningstjänst.

"Utöver den höga kvalitén vi har på våra tjänster, så vet vi av erfarenhet att relationen med kunderna är en avgörande faktor vid beslutet att välja oss som leverantör", enligt Daniel Krook, VD på Bredband2.


För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2: "Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation." Bredband2 fokuserar på framtidens teknologi och är en ledande leverantör av användarvänliga och kraftfulla bredbandstjänster i fiberbaserade nät till privat- och företagskunder. Kunderna erbjuds avancerade kommunikationstjänster som Internet, telefoni, TV, datacenter och mobilt bredband. Bolaget är Sveriges tredje största leverantör av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 100 000 bredbandskunder. Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://news.cision.com/se/bredband2/r/bredband2-far-svensk-bevakningstjanst-som-kund,c9434114

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/2186/9434114/136976.pdf

Show as PDF