Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Norconsult väljer Bredband2 som leverantör

08:00 / 3 December 2013 Bredband2 Press release

Norconsult AB:s infrastruktur kopplas samman via redundant höghastighetsfiber för huvudkontoret och övriga lokala kontor på tolv platser.  

Norconsult är en av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering och projektering. Med helhetsperspektiv och tydlig miljöprofil hjälper de sina uppdragsgivare att lyckas på resan från vision till fungerande verklighet.

Bredband2 levererar sin mest avancerade tjänst "Fiber Business" med IP-VPN anslutningar baserade på fiber upp till 1 Gbit/s, där de också har redundans på de viktigaste platserna.

"Valet föll på Bredband2 efter en noggrann utvärdering. Alternativen vi valde mellan uppvisade i stort sett samma lösningar och prisbilder, så avgörandet var Bredband2:s förmåga att snabbt återkoppla och föreslå rätt lösningar till oss som kund. Denna positiva dialog särskilde Bredband2 från övriga och det ger oss trygghet i att vi kommer få en god hantering och möjlighet att växa tillsammans framöver.", säger Klas Ekedorff, IT-chef på Norconsult AB.

"Det är glädjande att Norconsult väljer oss som leverantör och vi ser fram emot att kunna växa tillsammans framöver. Vi uppskattar att vår ambition att vara nära kunden och snabbhet i hanteringen uppmärksammas och fäller avgörandet i deras beslut.", säger Daniel Krook, VD på Bredband2. 


För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2: "Vi utmanar omvärlden i snabb, pålitlig och trygg kommunikation." Bredband2 erbjuder användarvänliga kommunikationstjänster som Internet, telefoni, datacenter och mobilt bredband till privat- och företagskunder. Bolaget fokuserar på framtidens teknologi och är Sveriges tredje största leverantör av internetaccess baserat på optisk fiberteknik med över 110 000 bredbandskunder. Vår snabbhet och goda lyssnarförmåga leder till kundnära relationer där rätt anpassade kommunikationslösningar ger en tryggare vardag. Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm. Certified adviser är Remium. Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://news.cision.com/se/bredband2/r/norconsult-valjer-bredband2-som-leverantor,c9506784

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/2186/9506784/189613.pdf

Show as PDF