Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2 erbjuder en ny toppmodern datahall

08:34 / 29 May 2012 Bredband2 Press release

Bredband2 erbjuder en ny toppmodern datahallI samarbete med kommunägda CMP (Copenhagen Malmö Port) satsar Bredband2 på Öresundsregionens största och säkraste öppna datahall i Marinens tidigare kommunikationscentral.

Bredband2 kommer att erbjuda sina kunder co-location för bl.a. webservrar, mail och övriga driftskritiska system med tillhörande nättjänster som Internet och VPN. Detta i kombination med vårt kraftfulla redundanta datanät med stor geografisk spridning ger våra kunder en framtidssäker drift.

Datahallen anpassades ursprungligen efter försvarets höga krav. Det ger hallen unika förutsättningar när det gäller bl.a. säkerhet.

Hallen byggs i Malmö hamn med starkt fokus på grön teknik. Den beräknas vara klar till hösten 2012 och kommer med den senaste tekniken för datahallsanläggningar att rymma över 300 skåp.

”Vi är mycket glada över att ha hittat en så unik lokal som är både geografiskt och funktionsmässigt perfekt anpassad för vår nya satsning på datahallar. Vi kommer i samband med detta även utöka vår satsning på datahallar i både Stockholm och Umeå”, säger Daniel Krook, VD på Bredband2.


För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2: Bredband2 är en nationell leverantör av användarvänliga och snabba bredbandstjänster i fiberbaserade nät från Malmö i söder till Kiruna i norr. Kunderna erbjuds tjänster som kraftfull uppkoppling till Internet (1 Gbit/s), IP-telefoni, TV, lagring med backup, säkerhetslösningar och avancerade företagstjänster. Bolaget är en av Sveriges största leverantörer av fiberaccesser med över 100 000 bredbandskunder. Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka femtusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm, First North. Certified adviser är Remium. Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1695469

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1695470

Show as PDF