Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2 fortsätter sin satsning på kundservice

09:04 / 30 November 2011 Bredband2 Press release

Bredband2:s mål är att bli branschledande inom kundservice. Redan idag har våra kunder tillgång till ett antal avancerade supporttjänster. Nu lanseras även Onlinechatt och mätning av Nöjd Kund Index (NKI).

Onlinechatt

Onlinechatten har funktioner såsom Onsite, Screen Capture och Push URL. Detta innebär att vi på ett snabbt och effektivt sätt kan avhjälpa eventuella problem och att våra kunder får ytterligare en möjlighet att komma i kontakt med oss.

Nöjd Kund Index (NKI)

För att bli ledande inom branschen måste vi förfina metoden hur vi mäter vår prestation så att vi på bästa sätt kan möta blivande och befintliga kunders behov. NKI mäts med hjälp av ett kort frågeformulär som skickas ut till kunden efter avslutat ärende. Kunden kan där ge sina synpunkter på bemötande och åtgärdstid samt ge feedback direkt till vår kundtjänst.

Växel med multipla funktioner

Bredband2 använder Aastra Solidus eCare™, som är en flerfaldigt prisbelönt kontaktcenterlösning. Växeln har funktioner som kö-plats, beräknad tid i kö och Callback, som möjliggör konsekvent, effektiv och pålitlig kundservice oberoende av media.

Support alla årets dagar

Bredband2:s kunder har tillgång till support under årets alla dagar.

Sociala medier

Man kan även hitta oss på facebook www.facebook.com/bredband2 (www.facebook.com/bredband2) och twitter www.twitter.com/bredband2 (www.twitter.com/bredband2).

Kundportal

I kundportalen kan våra kunder få överblick över sina tjänster och fakturor med möjlighet att se sin samtalsspecifikation. Naturligtvis kan man även se aktuella driftstörningar, felanmäla sin tjänst och beställa nya tjänster.

Nyhetsbrev

Prenumerera på Bredband2:s nyhetsbrev! Ta del av nyheter, läs om aktuella händelser och intressanta fakta samt låt dig roas av underhållande videoklipp. Du registrerar dig enkelt via vår hemsida www.bredband2.com (www.bredband2.com).


För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2: Bredband2 är en nationell leverantör av användarvänliga och snabba bredbandstjänster i fiberbaserade nät från Malmö i söder till Kiruna i norr. Kunderna erbjuds tjänster som kraftfull uppkoppling till Internet (1 Gbit/s), IP-telefoni, TV, lagring med backup, säkerhetslösningar och avancerade företagstjänster. Bolaget är en av Sveriges största leverantörer av fiberaccesser med över 100 000 bredbandskunder. Bredband2 i Skandinavien AB (publ) grundades 1989 och har cirka fyratusen aktieägare med notering på Nasdaq OMX Stockholm, First North. Certified adviser är Remium.

 


Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1532908

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1532909