Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2  - bäst i test

11:18 / 7 July 2010 Bredband2 Press release

Bredband2 har den bästa bredbandstjänsten om man jämför med de stora konkurrenterna TeliaSonera, Tele2, Bredbandsbolaget, ComHem, Bahnhof och AllTele.

Testerna har genomförts under första halvåret 2010 av kunderna själva via Bredbandskollen*. Bredband2s bredbandstjänst är bäst vid mätning av de tre primära delarna: skickade Mbit/s, mottagna Mbit/s och svarstider.

Bredband2s kvalitetssäkring av stamnätet och samarbetsavtal med andra nätägare har varit avgörande för en bra bredbandstjänst. De flesta av Bredband2s kunder har FiberLAN och vi ser tydligt hur både skickade och mottagna Mbit/s är höga för Bredband2s kunder.

Det är också viktigt att ha kort svarstid (ping) vid onlinespel och andra tjänster som ligger live, t.ex. videochatt.

”Bredband2s fokus har alltid varit högkvalitativa och snabba förbindelser i form av optisk fiber. Det är glädjande att vi så tydligt kan se att vi har lyckats med ambitionen att ha högsta kvalitén på vår bredbandstjänst.”, säger Daniel Krook, VD på Bredband2 AB.

Läs den samlade statistiken på www.bredband2.com/bredbandskollen (www.bredband2.com/bredbandskollen)

* Bredbandskollen är ett konsumentverktyg som hjälper bredbandskunder att utvärdera sin bredbandsuppkoppling. Bakom Bredbandskollen står .SE (Stiftelsen för Internetinfrastruktur),en oberoende allmännyttig organisation som verkar för en positiv utveckling av Internet i Sverige. 


För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2: Bredband2 i Skandinavien AB (publ) är en bredbandsoperatör av snabba förbindelser baserade på optisk fiber i lokala nätverk (LAN) till främst privatpersoner i stadsnät, allmännyttiga hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar samt till företag. Kunderna erbjuds ett brett utbud av tjänster, som internetuppkoppling upp till en gigabit per sekund  (1 Gbit/s), internettelefoni, TV, video-on-demand, trygghetspaket, säkerhetslösningar och avancerade företagstjänster. Bredband2 har ca 5 000 aktieägare och handlas på First North under kortnamnet BRE2. Certified adviser är Remium.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1164299