Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2 satsar på avancerad support

08:58 / 17 June 2010 Bredband2 Press release

Bredband2s ambition är att bli ledande i branschen inom supporttjänster. Våra kunder får tillgång till ett antal avancerade supporttjänster redan idag och nu lanserar vi bl.a. en helt ny växel.

Ny växel med multipla funktioner

Bredband2 implementerar i samarbete med TDC en ny växel, Aastra Solidus eCare™. Det är en flerfaldigt prisbelönt kontaktcenterlösning som möjliggör konsekvent, effektiv och pålitlig kundservice oberoende av media. Växeln lanseras i juni och har funktioner som köplats, beräknad tid i kö, callback, chatt-funktion mm.

Support alla årets dagar

Alla Bredbands2s kunder har tillgång till support under årets alla dagar.

Guld Support

Support när det passar kunden. Extra supporttjänst där kunder kan beställa hjälp via SMS och garanteras att supporten ringer upp inom en viss tid.  

Bredband2Specialisten

Alla kan få hjälp med andra tekniska frågor utöver bredbandstjänsterna, t ex mjukvara, hemmanätverk, datorer och hårdvara. Gå in på www.bredband2specialisten.se (www.bredband2specialisten.se)

Bredband2Hemma

Alla kan få hjälp i hemmet av en specialutbildad tekniker med installation av t e x trådlösa nätverk, IP-telefoni, IPTV samt ”Elektrostyling” där olika teknikprylar i hemmet integreras. Gå in på www.bredband2specialisten.se (www.bredband2specialisten.se)

”Branschstandarden för support är tyvärr under all kritik, vilket jag tror att många upplevt vid någon tidpunkt”, säger Daniel Krook, VD på Bredband2. ”Även vi på Bredband2 har vid vissa tillfällen inte varit nöjda med den service vi gett till våra kunder, men detta ska vi vända till att istället erbjuda några av Sveriges bästa och mest kompletta supporttjänster. I takt med att vardagen fylls med mer avancerad teknik ska Bredband2 kunna fungera som ett stöd för kunder som vill ha hjälp med mer än bara sin bredbandsuppkoppling. En bredare och mer aktiv kontakt för att stärka kundrelationen ser vi som en nyckelfaktor för att behålla kunderna under lång tid”, avslutar Daniel Krook.  


För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2: Bredband2 i Skandinavien AB (publ) är en bredbandsoperatör av snabba förbindelser baserade på optisk fiber i lokala nätverk (LAN) till främst privatpersoner i stadsnät, allmännyttiga hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar, samt i växande grad även till företag. Kunderna erbjuds ett brett utbud av tjänster, som internetuppkoppling upp till en gigabit per sekund (1 Gbit/s), internettelefoni, TV, video-on-demand, trygghetspaket, säkerhetslösningar och avancerade företagstjänster. Bredband2 har ca 5 000 aktieägare och handlas på First North under kortnamnet BRE2.Certified adviser är Remium.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1153161