Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bredband2 lanserar en ny kundportal och beställningssida

08:43 / 23 March 2010 Bredband2 Press release

Bredband2 har lanserat en ny beställningssida för nya kunder och kommer inom kort att presentera en ny kundportal för befintliga kunder.

- Lanseringen är en viktig del i bolagets ambitioner att styra mot en mer kommersiellt fokuserad verksamhet, säger Bredband2:s VD Daniel Krook. Den ökar flexibiliteten i produktlanseringar, kampanjer och olika paketlösningar som kunderna kan välja mellan.

- Samtidigt innebär detta att bolagets supportfunktion mer aktivt kan erbjuda nya tjänster och alternativ till de kunder som kontaktar bolaget. Möjligheterna till flexibla erbjudanden ökar.

Se: https://order.bredband2.com


För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Bredband2 i Skandinavien AB (publ) är en bredbandsoperatör av snabba förbindelser baserade på optisk fiber i lokala nätverk (LAN) till främst privatpersoner i stadsnät, allmännyttiga hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar, samt i växande grad även till företag. Kunderna erbjuds ett brett utbud av tjänster, som internetuppkoppling upp till en gigabit per sekund (1 Gbit/s), internettelefoni, TV, video-on-demand, trygghetspaket, säkerhetslösningar och avancerade företagstjänster. Bredband2 har ca 5 000 aktieägare och handlas på First North under kortnamnet BRE2. Certified adviser är Remium.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1103851

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1103852

Show as PDF