Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

SkyCom byter namn till Bredband2

10:37 / 8 July 2008 Bredband2 Press release

Vid årsstämman i Sky Communication in Sweden AB (publ) beslutades att bolaget skall byta namn till Bredband2 i Skandinavien AB (publ). Registreringen av det nya namnet hos Bolagsverket är klar och därmed har bolaget genomfört sitt namnbyte.

Aktien kommer fr.o.m. måndagen den 14/7-2008 handlas under kortnamnet BRE2. Inga förändringar sker av ISIN kod: SE0000648669.

Syftet med namnbytet är att förtydliga bolagets verksamhet samt att endast använda ett varumärke. Nuvarande varumärken SkyCom, ABC bredband och Digisip integreras i Bredband2 som redan idag har majoriteten av alla kunder.

I augusti kommer Bredband2 presentera en ny varumärkesprofil och hemsida.


För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Kort om Bredband2: Bredbandsoperatören, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), grundades 1989. I dag finns ca 5 000 aktieägare till bolaget och aktierna handlas på First North, www.omxgroup.com/firstnorth/, under kortnamnet BRE2. Certified adviser för Bredband2 i Skandinavien AB (publ) är Remium AB, www.remium.se Bredband2 är bredbandsoperatör i öppna stadsnät, bostadsfastigheter och företag med verksamhet i Stockholm, Malmö, Göteborg och Umeå. Bolaget är Sveriges näst största operatör av internetaccess i fibernät till privatpersoner med närvaro i 70-talet stadsnät från Malmö i söder till Umeå i norr. Ett brett utbud av tjänster och dygnet-runt-support erbjuds till alla kunder.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=837635

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=837636

Show as PDF