Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

SkyCom förvärvar DCS företagskunder

09:15 / 16 June 2008 Bredband2 Press release

Sky Communication in Sweden AB (publ) har förvärvat Data Com Scandinavia Networks ABs företagskunder med bredbandstjänster.

Årsomsättningen i den förvärvade verksamheten beräknas till 2,5 Mkr. SkyCom finansierar köpet med bolagets egna likvida medel.

”Vi är mycket glada över detta förvärv, som är helt i linje med vår ambition att bli större på företagsmarknaden. Kunderna passar bra in i vår nuvarande produktportfölj och på grund av stora synergieffekter är bruttomarginalen i den förvärvade verksamheten hög. Vi får också en möjlighet att öka försäljningen på de platser där de övertagna kunderna finns”, säger Daniel Krook, VD på Sky Communication in Sweden AB.


För ytterligare information: Daniel Krook, Verkställande Direktör, Sky Communication in Sweden AB (publ), +46 (0) 70 699 56 60

Kort om SkyCom: Bredbandsoperatören Sky Communication in Sweden AB (publ) grundades 1989 och äger bl.a. varumärkena SkyCom, Bredband2 och ABC Bredband. I dag finns ca 5 000 aktieägare i bolaget och aktierna handlas på First North, www.omxnordicexchange.com/firstnorth,under kortnamnet SKYC. Certified adviser för Sky Communication in Sweden AB (publ) är Remium AB, www.remium.se SkyCom är en ledande bredbandsoperatör i öppna stadsnät med verksamhet i Stockholm, Malmö och Umeå. Bolaget är Sveriges näst största operatör av internetaccess i fibernät till privatpersoner med närvaro i 60-talet stadsnät från Malmö i söder till Umeå i norr. Ett brett utbud av tjänster och dygnet-runt-support erbjuds till alla kunder.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=827260

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=827261

Show as PDF