Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Bredband2

Bredband2

Bambuser väljer Bredband2

13:04 / 15 October 2008 Bredband2 Press release

Den svenska videotjänsten Bambuser väljer Bredband2 som partner för inplacering och distribution av digital media. Från Bredband2s fibernät distribueras idag de största tjänsterna i norden vad det gäller videotjänster (VOD).

”Vår erfarenhet av entreprenörsdrivna företag samt viljan att hitta kundanpassade lösningar på alla plan var utslagsgivande här”, säger Mats Gustafsson på Bredband2.

”Att Bredband2 har en väl utbyggd kapacitet i nätet samt goda internationella kontakter för distribution av vårt innehåll är en förutsättning”, säger Jonas Vig på Bambuser.


För ytterligare information: Mats Gustafsson, Affärsområdesansvarig, Bredband2 AB, +46 (0) 70 699 65 61 Mats.Gustafsson@bredband2.se Jonas Vig, CEO and Co-Founder Bambuser.com, +46 (0) 73 506 76 57 jonas@bambuser.com

Kort om Bredband2: Bredbandsoperatören, Bredband2 i Skandinavien AB (publ), grundades 1989. I dag finns ca 5 000 aktieägare till bolaget och aktierna handlas på First North, www.omxgroup.com/firstnorth/, under kortnamnet BRE2. Certified adviser för Bredband2 i Skandinavien AB (publ) är Remium AB, www.remium.se Bredband2 är bredbandsoperatör i öppna stadsnät, bostadsfastigheter och företag med verksamhet i Stockholm, Malmö och Umeå. Bolaget är Sveriges näst största operatör av internetaccess i fibernät till privatpersoner med närvaro i 70-talet stadsnät från Malmö i söder till Umeå i norr. Ett brett utbud av tjänster och dygnet-runt-support erbjuds till alla kunder. Kort om Bambuser: Bambuser är en svensk gratistjänst grundad under 2007. Tjänsten möjliggör för vem som helst att sända live video från mobilen eller web-cam direkt på nätet.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=879707

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=879708

Show as PDF