Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Boule Diagnostics

Boule Diagnostics

Boule Diagnostics AB: FUJIFILM och Boule utökar samarbetet till fler europeiska marknader

07:30 / 15 March 2023 Boule Diagnostics Press release

Boule Diagnostics och FUJIFILM har utökat det strategiska distributörsavtalet i Europa för veterinärlösningar. FUJIFILM började sälja Boules veterinärprodukter i tre europeiska länder i mitten av 2022. Efter framgångsrika resultat och utmärkt kundfeedback kommer FUJIFILM nu att sälja Boules veterinärlösningar för hematologi i ytterligare fem europeiska länder.

Veterinärlösningar stod för cirka 10 procent av Boules totala intäkter 2022. Att utöka försäljningsnärvaron i Europa är ett viktigt steg för att fånga mer av potentialen på veterinärmarknaden.

"Vi är mycket glada över att kunna utöka samarbetet med FUJIFILM då de delar vår syn om potentialen på veterinärmarknaden och styrkan i de lösningar Boule erbjuder. Jag tror att vår förmåga att attrahera och behålla duktiga distributörer, som FUJIFILM, är ett bevis på vårt fokus på kvalitet, våra engagerade medarbetare och vår produktportfölj som riktar sig till veterinärverksamheter", säger VD och koncernchef, Jesper Söderqvist.

"Vi är mycket nöjda över att samarbeta med Boule Diagnostics. FUJIFILM har en omfattande och unik produktportfölj för veterinärmarknaden, inte bara med IVD-lösningar utan även bildbehandlingsprodukter som CR/DR, Ultraljud, Endoskopi och IT. Jag är övertygad om att Boules hematologilösning i kombination med FUJIFILMs produktsortiment kommer att stärka vår förmåga att möta behoven från veterinärer", förklarar Koji Oi, Manager of European IVD business unit, FUJIFILM Europe GmbH.

För mer information, vänligen kontakta:
Jesper Söderqvist, VD och koncernchef, Boule Diagnostics AB, tfn. +46 (0)70-689 05 90

Om Boule Diagnostics AB (publ)

Boule Diagnostics AB är ett globalt diagnostikbolag som utvecklar, tillverkar och säljer system och förbrukningsvaror för blodcellräkning (hematologi). Bolaget riktar sig främst till små och medelstora sjukhus, kliniker och laboratorier samt till andra diagnostikbolag inom såväl human- som veterinärhematologi. Verksamheten bedrivs genom rörelsedrivande dotterbolag i Sverige, USA, Mexiko och Ryssland. Försäljning sker globalt, företrädesvis via distributörer med stöd av Boules egna lokala säljare och servicepersonal. Boule Diagnostics aktie är sedan 2011 noterad på Nasdaq Stockholm. www.boule.com 

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 mars 2023 kl. 07:30 CET.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/