Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Avensia

Avensia

Avensia AB: Avensias försäljningschef Fredrik Esplund har sagt upp sig.

15:37 / 3 May 2021 Avensia Press release

Avensias försäljningschef Fredrik Esplund har sagt upp sig. Sofia Aru utses till tf. försäljningschef tills vidare.

Avensias försäljningschef Fredrik Esplund har valt att säga upp sin anställning med Avensia. Fredrik har en uppsägningstid på tre månader och kommer att sluta när denna löpt ut.

"Det är tråkigt att Fredrik ska sluta. På den relativt korta tid Fredrik varit hos oss har han hunnit sätta avtryck och påbörjat ett stort förändringsarbete inom sälj. Men förändring kostar också energi och kommer ofta med tuffa beslut och jag måste dessvärre respektera Fredriks beslut", säger Robin Gustafsson, tf. VD på Avensia.

"Det positiva med denna trista nyhet är att Sofia Aru har accepterat rollen som tf. försäljningschef tills vidare. Sofia har varit anställd hos Avensia i ca 2,5 år och har under den tiden visat på stort driv, ambition, hög kompetens och en förmåga att förstå våra kunder och deras behov på ett fantastiskt sätt. Jag är övertygad att Sofia kommer att ta sig an denna utmaning på ett positivt sätt", fortsätter Robin Gustafsson.

Denna information är sådan som Avensia AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-05-03 15:37 CET.

Avensia AB är ett ledande expertföretag inom modern handel. Med ett team på över 200 personer implementerar vi prisvinnande digitala handelslösningar, baserade på spjutspetsteknik, till Nordens mest krävande handelsföretag aktiva både mot konsumenter och företag. Företaget har sitt huvudkontor i Lund och finns även i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Umeå, Köpenhamn, Oslo, London, Chicago och Cebu. Avensia AB är noterat på Nasdaq First North Growth Market under namnet AVEN. Läs mer på www.avensia.se. Mangold Fondkommision AB är bolagets Certified Advisor och nås på tel: +46 8 503 01 550 eller www.mangold.se.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/