Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Avensia

Avensia

Kanadensisk retailer väljer Avensia Storefront

13:00 / 9 September 2016 Avensia Press release

Den kanadensiska apotekskedjan Jean Coutu Group investerar i Avensia Storefront för att öppna sin Microsoft Dynamics AX-lösning för handel i alla kanaler.

Avensia Storefront bryter sig in på den kanadensiska apoteksmarknaden med Jean Coutu Group. Franchise-gruppen som består av 420 butiker och 20 000 medarbetare i Kanada säljer högkvalitativa produkter inom hälsa, hygien och skönhet. De har prisats som det mest webb-refererade varumärket i Kanada och för att vara Quebecs mest berömda företag. Jean Coutu har i flera år varit en viktig referenskund för Microsoft. Nu vill de ta sitt digitala erbjudande till en ny nivå.

Det finns en stark global efterfrågan inom apoteksbranschen för att kunna erbjuda omnikanalupplevelser. Denna efterfrågan driver flera apotekskedjor till att färdigställa sina Microsoft Dynamics AX-lösningar.

"Många apotekskedjor tenderar att ha komplex systemarkitektur och gamla "legacy-system" som blir flaskhalsar i deras processer. Vi ser väldigt mycket fram emot att arbeta med Jean Coutu eftersom det är ett innovativt bolag som vi tror kommer att sätta ribban för apoteksbranschen i framtiden", menar Jörgen Bertilsson, Executive VP Global Business Development på Avensia.

Avensias professional services kommer tillsammans med Jean Coutu Groups egen utvecklingsavdelning genomföra implementationen av Avensia Storefront. För Avensia innebär affären ett licensavtal för Avensia Storefront samt rådgivning kopplad till produkten och framförallt en stark nordamerikansk referens.

Avensia AB är ett ledande expertföretag på e-handel. Med ett team på över 100 personer implementerar vi prisvinnande e-handelslösningar baserat på Microsoft-teknik till Nordens mest krävande handelsföretag aktiva både mot konsumenter och företag. På den globala marknaden är bolaget aktivt genom produkterbjudandet Avensia Storefront (http://www.avensiastorefront.com). Företaget har sitt huvudkontor i Lund och finns även i Stockholm, Helsingborg, Oslo, Köpenhamn och Cebu. Avensia AB är noterat på First North Premier under namnet AVEN. Läs mer på www.avensia.se. Remium Nordic AB är bolagets likviditetsgarant och Certified Advisor och nås på tel: +46 8 454 32 00 eller www.remium.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/