Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Arise

Arise

Arise AB: Arise utser ny chef för affärsutveckling och M&A

16:00 / 6 April 2022 Arise Press release

Daniel Cambridge utses som ny chef för affärsutveckling och M&A (Chief Commercial Officer) på Arise AB (publ) ("Arise"). Han tillträder sin roll den 2 maj 2022 och tar då plats i bolagets koncernledning.

Närmast har Daniel Cambridge arbetat som dotterbolagsansvarig (UK och Irland) för ib vogt GmbH som är en tysk integrerad utvecklare av solparker och batteriinstallationer för energilagring. Dessförinnan har Daniel också arbetat bl.a. hos Foresight Infrastructure med ansvar för investeringar.

"Vi välkomnar Daniel som ny medlem i vår koncernledning. Daniel kommer att bli en nyckelperson för att genomföra vår nya strategi med diversifiering avseende geografier och teknologi. Daniels bakgrund och erfarenhet passar perfekt för bolagets tillväxtplan.", säger Per-Erik Eriksson, VD, Arise AB.

Halmstad 6 april 2022

ARISE AB (publ)

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Per-Erik Eriksson, VD, Arise AB +46 702 409 902  

Denna information är sådan information som Arise AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 april 2022 kl. 16.00 CEST.

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter hänvisar vi dig till vår personuppgiftspolicy på vår hemsida. Om du inte vill motta ytterligare utskick från oss är du välkommen att kontakta oss på info@arise.se

Om Arise

Arise är ett ledande och oberoende företag som förverkligar ny grön energi. Bolaget prospekterar, bygger, säljer och förvaltar förnybar elproduktion. Bolaget är noterat på NASDAQ Stockholm.        

Arise AB (publ), Box 808, 301 18 Halmstad, tel. 46 35 10 450 71 00, org.nr. 556274-6726. E-mail: info@arise.se,www.arise.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/