Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Swedencare

Swedencare

Holden2, LLC byter namn till Pet MD Brands, LLC för att reflektera bolagets fokus och engagemang för husdjur

15:10 / 30 August 2021 Swedencare Press release

Holden2, ett ledande bolag inom veterinärrekommenderade djurhälsoprodukter, meddelande idag att det byter företagsnamn till Pet MD Brands. Namnbytet speglar företagets fokuserade engagemang för global djurhälsa och välmående genom ett brett produktutbud av kosttillskott, schampon, öronvård och dagliga djurtillbehör.

Ett av våra ledande varumärken, Pet MD® har varit ett välrenommerat varumärke I över två decennier och är inriktat på att förbättra husdjurs liv genom kvalitet och kostnadseffektiva veterinärsprodukter till alla husdjur och husdjursägare.” säger Ed Holden, VD Pet MD Brands.

"Det nya namnet — Pet MD Brands — är en del av ett varumärkesarbete för att förstärka hur “Pet MDs” namn och varumärke uppskattas av husdjursägare och veterinärer i hela USA och inför lanseringen i resten av världen vilken har börjat med Amazon UK." säger Håkan Lagerberg, CEO Swedencare

Pet MD Brands is ett dotterbolag till Swedencare med kontor i Odessa, Florida och Wilmette, Illinois. Med 16 anställda, marknadsför och säljer Pet MD® Brands produkter exklusivt på online-plattformarna Amazon.comChewy.com and PetMDBrands.com.

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/