Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Swedencare

Swedencare

Swedencare AB (publ) lanserar ett nytt globalt samarbete med Canagan, som är ett ledande varumärke inom premium segmentet för hundmat

12:12 / 1 October 2018 Swedencare Press release

För att möta marknadens tilltagande efterfrågan introducerar, per den 1 oktober, Canagan, en nya variant av hundfoder innehållande ProDen PlaqueOff®  som bidrar till förbättrad tand- och munhälsa hos hunden. 

"Vi är mycket stolta över vårt nya samarbete med Swedencare och deras världskända munhälsoprodukt ProDen PlaqueOff® , vilken reducerar plack och tandsten samt på detta sätt förbättrar tandhälsan. Genom att kombinera  Canagans prisvinnande hundmat och ProDen PlaqueOff® skapar vi en produkt som kommer att bli en stor succé bland våra kunder. - James Milbourne, VD på Canagan, 

-Vi forsätter utveckla vår nya  produktkategori, "Food ingedients" som kommer att ge oss tillgång till en utökad kundgrupp. Vi väljer våra samarbetspartners med stor omsorg och Symply Group motsvarar våra högt ställda krav på alla sätt. En partner som kommer att fokusera på att lansera  vår gemensamma kvalitetsprodukt till återförsäljare inom husdjursbranchen globalt. Canagan är ett väletablerat företag vars  produkter säljs med stor framgång i över 30 länder i bl.a. Europa, Mellanöstern och Asien. - Håkan Lagerberg, VD Swedencare AB (publ)

Om Swedencare

Swedencare utvecklar, marknadsför och säljer premiumprodukter på den globala och snabbväxande marknaden för hälsovårdsprodukter till katt, hund och häst. Bolagets produktfamiljer ProDen PlaqueOff och NutriScience säljs idag i cirka 50 länder. Med ett globalt distributionsnät omfattande fem egna dotterbolag i Frankrike, Irland, Norden, Storbritannien och USA respektive ett internationellt nätverk av återförsäljare. Swedencares omsättning har ökat kraftigt under ett flertal år med hög lönsamhet. Styrelsen och ledningen i bolaget har lång och bred erfarenhet av internationell marknadsföring och försäljning.

Om Canagan
Del av Symply Group (http://www.symplygroup.com/#!/), vilken även har följande varumärken förutom Canagan, Symply, Piccolo and Cheshire Cat's Garden, Canagans målgrupp är husdjursägare som vill ge sina djur bästa möjliga näring med de främsta spannmålsfria ingredienser som finns på marknaden. Samtliga Canagan produkter innehåller minst 60% högkvalitativt kött. För mer information om Canagan vänligen besök www.canagan.co.uk. 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/