Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Swedencare

Swedencare

Swedencare och Musti Group lanserar tillsammans en ny och unik produktlinje - Kattfoder innehållande ProDen PlaqueOff®

08:30 / 20 October 2017 Swedencare Press release

Swedencare AB (publ), kan idag informera om att Nordens ledande Zoofackhandelskedja, Musti Group lanserar sin egen Kattfoderlinje "Nutrima" i oktober. I samtliga torrfodersmaker har ProDen PlaqueOff® inkluderats i blandningen så att en dagsdos enkelt ges i samband med maten. Detta är den första Kattfoderprodukten i världen som lanseras med innehåll av ProDen PlaqueOff®. Produktlinjen kommer att distribueras ut i samtliga butiker tillhörande Musti Group i Norden som för närvarande består av 118 i Musti ja Mirri-butiker i Finland, 115 Arken Zoo och Djurmagazinet-butiker i Sverige och 9 Musti-butiker i Norge. Därutöver kommer linjen att erbjudas i Musti Groups framgångsrika online försäljning i alla tre länder.

"Musti Group är redan vår viktigaste samarbetspartner på den nordiska marknaden avseende försäljning av våra egna produktlinjer så det känns både naturligt och oerhört spännande att lansera en unik och ny produktlinje tillsammans. Jag är även övertygad om att vi kommer att lansera andra projekt tillsammans för att hela tiden ge våra nordiska slutkunder de bästa förutsättningarna att ta hand om sina husdjur på bästa sätt."
- Håkan Lagerberg, CEO of Swedencare AB (publ).

"Det känns fantastiskt att kunna erbjuda riktigt nya innovationer till kattmatssortimentet. Tandvård för katter är ett av de mest utmanande områdena för kattägare. Med den unika ProDen PlaqueOff®-blandningen i Nutrima Katt torrfoder kan vi erbjuda en enkel lösning för alla kattägare som vill ta hand om tandhälsan hos sina katter. Utan samarbetet med Swedencare skulle det inte ha varit möjligt och vi är väldigt stolta och glada över det gemensamma produktutvecklingsprojektet vi gjorde tillsammans."
- Elli Holappa, Commercial Director Musti Group OY

Om Swedencare

Swedencare utvecklar, marknadsför och säljer premiumprodukter på den globala och snabbväxande marknaden för hälsovårdsprodukter till katt, hund och häst. Bolagets produktfamiljer ProDen PlaqueOff och NutriScience säljs idag i cirka 50 länder. Med ett globalt distributionsnät omfattande fem egna dotterbolag i Frankrike, Irland, Norden, Storbritannien och USA respektive ett internationellt nätverk av återförsäljare. Swedencares omsättning har ökat kraftigt under ett flertal år med hög lönsamhet. Styrelsen och ledningen i bolaget har lång och bred erfarenhet av internationell marknadsföring och försäljning.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/