Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

StrongPoint

StrongPoint

StrongPoint ASA: Partneravtale i Sørøst-Asia

16:15 / 15 March 2019 StrongPoint Press release

StrongPoint har inngått en eksklusiv partneravtale med Radiant Globaltech, som gir selskapet rettigheter til å selge, markedsføre og supportere hele StrongPoint sin produktportefølje i Sørøst-Asia.

Radiant Globaltech er børsnotert i Malaysia og er en totalleverandør med fokus på detaljhandel. Selskapet har de største detaljhandelsaktørene i regionen på kundelisten.

«Vårt samarbeid med Radiant Globaltech går flere år tilbake i tid», sier SVP Global Partners, Roine Gabrielsson. «De er en etablert aktør i flere asiatiske land, og vil ikke bare få et bedre geografisk fotavtrykk, men også få tilgang til flere ressurser for å sikre fremtidig suksess i denne regionen.

Administrerende direktør i Radiant Globaltech, Paul Yap Ban Foo sier: «Denne avtalen er en tillitserklæring til selskapets evne til å markedsføre og selge detaljhandelsteknologi i Sørøst-Asia etter å ha etablert en sterk tilstedeværelse med effektive distribusjonskanaler i regionen. Dette setter oss i stand til å oppnå en større markedsandel i regionen fremover».

Avtalen gir eksklusive rettigheter for å selge StrongPoint sin teknologi og løsninger i en 24 måneders periode med oppstart 15. mars 2019.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Hilde Horn Gilen, Finansdirektør StrongPoint ASA Tlf +47 920 60 158 Om StrongPoint: StrongPoint's mission: Driving Retailers' productivity by providing innovative integrated Technology Solutions enabling store owners to perform to their full potential. StrongPoint har hovedkontor på Rælingen og har ca. 540 medarbeidere i Norge, Sverige, Baltikum, Frankrike, Tyskland, Belgia, Spania, Russland og Malaysia. Selskapet er notert på Oslo Børs. For ytterligere informasjon: www.strongpoint.com Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12
--
This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: StrongPoint ASA via Globenewswire

GlobeNewswire

This information was distributed by GlobeNewswire https://www.globenewswire.com/