Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

StrongPoint

StrongPoint

StrongPoint ASA: StrongPoint ansetter SVP People & Organisation Development

08:00 / 28 February 2019 StrongPoint Press release

StrongPoint har ansatt Erik Vaag som ny SVP People & Organisation Development, for å lede selskapets HR-funksjon. Han begynner i StrongPoint 17. juni.

Erik har lang erfaring fra flere selskaper innen FMCG-bransjen, farmasøytisk industri og konsulentvirksomhet. Han har jobbet fire år som CEO i Amesto Accounthouse og vært VP i OE Amesto-gruppen (1 200 ansatte). Han har også hatt ulike ledelsesfunksjoner innen HR for Coca-Cola i Norge og Sverige (opptil 2 300 ansatte) og vært direktør for undervisning og utvikling hos Alpharma Inc. (5 000 ansatte). Erik er for tiden Senior Management Consultant i ISCO-gruppen, et konsulent- og rekrutteringsselskap med over tretti års erfaring med internasjonale selskaper i Norge.

Jacob Tveraabak, CEO i StrongPoint sier; "Jeg er svært fornøyd med å kunne ønske Erik velkommen til StrongPoint. Erik har lang erfaring fra ulike lederstillinger i anerkjente organisasjoner, både som bedriftsleder med P&L ansvar i tillegg til senior HR-funksjoner. Jeg er trygg på at han vil gjennomføre nye og viktige tiltak til det beste for den videre utviklingen av StrongPoint».

Om den nye rollen, sier Erik: «Jeg ser fram til å bli en del av StrongPoint. Selskapet har ambisiøse planer og er i gang med en spennende reise. Sammen med ledelsen og de ansatte vil jeg gjøre mitt ytterste i den nyetablerte rollen, og sørge for at alle aktiviteter er godt forankret i selskapets strategi». 

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Jacob Tveraabak

CEO StrongPoint ASA

Telefon: +47 90 82 13 70

Om StrongPoint:

StrongPoint's mission: Driving Retailers' productivity by providing innovative integrated Technology Solutions enabling store owners to perform to their full potential.

StrongPoint har hovedkontor på Rælingen og har ca. 540 medarbeidere i Norge, Sverige, Baltikum, Frankrike, Tyskland, Belgia, Spania, Russland og Malaysia. Selskapet er notert på Oslo Børs. For ytterligere informasjon: www.strongpoint.com

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12


--
This announcement is distributed by West Corporation on behalf of West Corporation clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: StrongPoint ASA via Globenewswire

GlobeNewswire

This information was distributed by GlobeNewswire https://www.globenewswire.com/