Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Styrelseledamöter i Litium miljonköper aktier

15:42 / 9 November 2023 Litium Press release

Tre styrelseledamöter i mjukvarubolaget Litium har idag genomfört ett köp om totalt 125 000 aktier till en kurs om 8 kronor. Total köpeskilling uppgår till 1 miljon kronor.

Även valberedningens ordförande Micael Wiklander, en av Litiums större ägare, har köpt 62 500 aktier till en kurs om 8,0 kronor. Total köpeskilling uppgår till 0,5 miljoner kronor.

Om Litium:

Litium AB (publ) är en av Nordens ledande aktörer inom digital handel. Vi hjälper företag inom B2B och B2C att accelerera sin försäljning, snabbt skala upp sin verksamhet, nå nya marknader och samtidigt skapa marknadsledande kundupplevelser online. Vi gör det genom att erbjuda en skalbar och molnbaserad e-handelsplattform som är byggd för tillväxt. Våra kunder som Lindex, Tingstad och Jollyroom omsätter över 20 miljarder kronor årligen online. Litium agerar tillsammans med sitt partnernätverk på den globala marknaden och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Amudova AB är bolagets Certified Adviser och kan nås på info@amudova.se eller+46 8 545 017 58. För mer information besök gärna litium.se (https://www.litium.se/).

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/