Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Litium

Litium

Litium överlåter teckningsoptioner till vd och CFO

08:02 / 16 September 2022 Litium Press release

Litium AB har beslutat att överföra totalt 50 000 teckningsoptioner till vd Patrik Settlin och 20 000 teckningsoptioner till CFO Elin Roglar, som en del i det incitamentsprogram som beslutades på bolagets årsstämma i maj. 

Teckningsoptionerna värderas till totalt 71 500 respektive 28 600 kronor. Värdering har skett av en oberoende värderingsman.

Om Litium:

Litium AB (publ) är en av Nordens ledande aktörer inom digital handel. Vi hjälper företag inom B2B och B2C att accelerera sin försäljning, snabbt skala upp sin verksamhet, nå nya marknader och samtidigt skapa marknadsledande kundupplevelser online. Vi gör det genom att erbjuda en skalbar och molnbaserad e-handelsplattform som är byggd för tillväxt. Våra kunder som Lindex, Tingstad och Jollyroom, omsätter över 20 miljarder kronor årligen online. Litium agerar tillsammans med sitt partnernätverk på den globala marknaden och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Arctic Securities är bolagets Certified Adviser och kan nås på certifiedadviser@arctic.com eller+46 844 68 61 00. För mer information besök gärna litium.se (http://www.litium.se/)

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/